woensdag 25 maart 2015

Zomer - zoeken naar een bikini/badpak

Laatst heb ik mijn zomervakantie voor dit jaar geboekt. Ik had al een tijdje het idee om een keer alleen met een groepsreis mee te gaan naar Kroatië, maar durfde dat nooit echt goed. Dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en ga ik toch. Hartstikke spannend natuurlijk, maar vooral ontzettend leuk. Bijkomend probleem: er moet een nieuwe zwemkledij komen en ik weet niet zo goed of ik nou een bikini of een badpak wil. Het is namelijk niet zo dat ik niet het figuur heb voor een bikini, maar ik vind een badpak gewoon ontzettend gaaf, alleen dan word je buik niet bruin natuurlijk haha!

5 opmerkingen:

 1. Ohh wat fijn dat je besloten hebt dat te doen, het wordt vast heel fijn! Kroatië schijnt zo mooi te zijn. Ikzelf zou voor een bikini gaan, live while you're young haha, je kan later nog badpakken dragen ;) Ik draag op vakantie altijd een bikini, maar om te zwemmen (en dan bedoel ik effectief baantjes zwemmen :p) altijd een badpak.

  Je doet me al helemaal zin krijgen in de zomer!

  XO Imke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wie weet vind je wel een mooi badpak dat open gewerkt is zodat je het beste van beide werelden hebt (inclusief bruine buik ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Zelf ben ik nog nooit in Kroatië geweest, maar het lijkt me een heel mooi land. Zelf draag ik altijd een bikini! Ik vind een badpak ook wel heel hip, maar durf dit zelf toch niet zo goed aan..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kroatië schijnt echt een van de mooie plaatsen te zijn waar je lekker kan genieten van de mooie zon! Hier in Nederland in ieder geval niet hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kroatië is echt supermooi! En ik ken de struggle; het lijkt alsof badpakken echt terug een enorme trend worden en ik vind het supermooi, maar je kan er inderdaad niet mee bruinen!

  BeantwoordenVerwijderen